Montering af varmepumper

Hvorfor vælge en luft til luft varmepumpe?

Hvis du ønsker langsigtet energiløsning med mulighed for besparelser så er en luft til luft varmepumpe en rigtig god investering. En luft til luft varmepumpe er perfekt til sommerhuse, mindre helårshuse, kontorlandskaber og udestuer/garager.

Hos TS-gruppen har vi landdækkende el-installatører, der står vi klar med rådgivning, levering og montering af din nye varmepumpe. Find din nærmeste el-installatør her.

 

KMO Certificeret elektrikere

Vores el-installatører er KMO certificeret og forhandler af de bedste brands af varmepumper på markedet. I Danmark kan vi til tider have et hårdt klima og det er derfor vigtig at varmepumpen kan opvarme selv i de hårdeste frost måneder.

Luft-luft Varmepumper

En luft til luft varmepumpe er:

  • Drift sikre 24 timer i døgnet – 365 dage om året
  • Nemme at betjene – også når man ikke er hjemme
  • Har et lavt støjniveau – både inde og ude

De nye varmepumper har en masse smarte funktioner, som gør din hverdag nemmere. Det gælder både Sleep-funktion, som gør den lydsvag om natten. Wi-Fi som gør at man har mulighed for at justere temperaturen selv når du ikke er hjemme. Cool funktion som nedkøler hjemmet på varme sommerdage.

Bedre indeklima

Alt afhængig af, hvilken varmekilde du har i dag, kan der være meget at spare på varmeregningen. Og samtidig får man et bedre indeklima som kan være med til at mindske allergier og astma. I en varmepumpe sidder der et filter, som også udskiller partikler og pollen inden luften skydes ind i huset.

Dette kan være en fordel om sommeren, hvor man kan benytte kølefunktionen og derved sikre at man ikke har pollen i hjemmet fra luften udenfor. Og samtidig hvis man bor i trafikeret områder, så slipper man også for de usunde partiklerne fra luften.

Hvordan virker en varmepumpe?

En varmepumpe er en lille ekstern varmepumpe, der er tilknyttet et større varmeanlæg, som indsamler varme ved hjælp af vedvarende energi.

luft-til-luft-forklaring

Varmepumpens ude del opsamler luften, hvorefter det sendes direkte ind i hjemmet. Selv i de hårdeste frostgrader kan luften omdannes til en behagelig temperatur i stuen.

Man kan koble flere varmepumper på ude delen, så du kan opvarme eller nedkøle flere rum af gangen.

 

Hvordan ved man hvilken varmepumpe man skal vælge?

Når man leder efter en luft til luft varmepumpe, er der flere ting man skal overveje. Vores el-installatører står altid klar med rådgivning og sparring – find din lokale el-installatør her. Det er vigtigt at finde ud af, hvad ens behov er inden man vælger en varmepumpe. Hvor stor den skal være afhænger af rummet(ene) den skal opvarme.

Hvor effektiv en varmepumpe er angives ved både SCOP-værdig og energimærket – jo højere SCOP-værdien er jo mere effektiv er den til at omdanne luftens temperatur til en behagelig temperatur indendørs.

Effektiviteten på en varmepumpe angives ved energimærket fra A+++ til G, hvor en A+++ varmepumpe er den mest effektive og har størst virkningsgrad.

24 timer i døgnet

Kan være i brug døgnet rundt – hele året

Opvarmer

Opvarmer i frostgrader og nedkøler i varmegrader

Energirigtig løsning

Er en god investering for miljøet og fremtiden

Besparelser

Opnå besparelser ved reduceret varmeforbrug

Varmepumpe i sommerhuset

Ved at få monteret en luft til luft varmepumpe i sommerhuset, sikrer du at sommerhuset altid har et behageligt indeklima. De fleste varmepumper kan indstilles således at der altid er en minimumstemperatur, som gør at du undgår fugt og den her ”sommerhus-lugt”, hvis sommerhuset har været ubrugt i en periode.

De fleste nye luft til luft varmepumper har også WiFi, som gør at du kan indstille temperaturen inden du ankommer i sommerhuset. På den måde kan du opvarme sommerhuset, når du er på vej.

 

Varmepumpe i hjemmet

Har man et mindre hjem eller et hjem med stort køkken/alrum giver det rigtig god mening at montere en varmepumpe. På den måde sikrer man et dejlig behageligt indeklima og en digitalstyret temperatur. Man kan tilføje flere varmepumper til én ude del, som gør at man kan opvarme/nedkøle flere rum.

Med brug af WiFi funktionen kan man hele tiden holde øje med ens forbrug og styre temperaturen. På de fleste varmepumper er der timer, som gør at man kan indstille den efter ens behov.

Og om sommeren kan man samtidig nedkølet hjemmet, som var det en sommerferie i udlandet. Flere og flere danskere har fået øjnene op for de fordele, der er ved en varmepumpe, da den som navnet måske antyder – varmer. Men den nedkøler også, og ligger rummene tæt på varmepumpen kan den faktisk også generere varme og kulde rundt i de nærliggende rum.

 

Varmepumpe på kontoret eller værkstedet

For mange medarbejdere kan det være ulideligt at være på arbejde henover sommeren, hvor de danske kontoer ikke altid er gearet til højere varme. Omvendt kan man også henover vinteren fryse en del, da varmen ikke kan trænge nok igennem.

Uanset om man sidder på kontor eller befinder sig på et værksted dagen lang så er det vigtig med et godt og sundt indeklima. Med en varmepumpe koblet til et eller flere rum kan man som virksomhed sikre at ens medarbejdere altid sidder i et sundt og behageligt indeklima uanset om der er -15 eller +25 grader udenfor.

Man kan koble flere varmepumper til ude delen. Det betyder at har man flere større rum som skal opvarmes eller nedkøles, så kan dette lade sig gøre med flere varmepumper uden tilkøb af ude dele.

Find din lokale elektriker til montering af varmepumper

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

2 + 6 =

Find os

TS-Gruppen Amba
Spettrupvej 1A
8722 Hedensted
70 20 86 60
info@ts-gruppen.dk