Solceller – er det stadig en god investering ?

Solceller er fortsat en god investering – både til privat og erhverv. Hos TS-gruppen har vi mange elektrikere der har specialiseret sig i solceller – så vi kan sikre at du får den helt rigtige kompetent rådgivning i valg af solcelleanlæg, autoriseret montage og tilslutning.

Vores centre bruger kun kvalitetssolceller og tilbyder konkurrencedygtige priser.

HYBRID SOLCELLEANLÆG – gem strømmen til senere brug!

Hvis du vælger et solcelleanlæg med batteri, kan du gemme den strøm, der bliver produceret i dagtimerne til senere brug. Når batteriet er ladet op, sendes den overskydende strøm til elnettet.

Fordele ved hybrid solcelleanlæg:

  • din økonomi bliver væsentlig bedre, end hvis du vælger et almindeligt solcelleanlæg (hvor du ikke oplagre til senere brug)
  • du bliver stort set selvforsynende med strøm om sommeren
  • ingen forvirrende tilskudsordninger

Solcelleberegner – sæt pris på din investering i solceller og få en ide om kWp-ydelsen

Vil du vide mere om hvad solceller koster, kan du beregne prisen i vores “solcelleberegner” nedenfor, så du kan få et overblik over de økonomiske aspekter.

 
Vi anbefaler at du får indblik i din solcelleøkonomi med nedenstående beregner på en af følgende to måder:

Begge starter med at du vælger 3 veje til et tilbud og derefter klikker i boksen foran teksten “Hermed accepterer jeg brugerbetingelserne”

Første vej er Direkte til tilbuddet, hvor du udfylder dine kontaktinformationer og vi får din lokale ekspert til at kontakte dig med yderligere informationer.

Anden vej er 3 skridt til tilbuddet, hvor du kan gå videre til kontaktdata efter at have udfyldt de gule felter i Objektdata I. Hvis du nøjes med at udfylde de gule felter i trin et, Objektdata I, vil du få et første overslag over anlæggets pris og ydelse, under optimale forhold (kWp (“kilo Watt peak”)).

Der er dog også mulighed for at udfylde flere sider, for at få et større indblik i hvad du kan forvente før du indtaster dine kontaktdata.

Hent vejledning til prisberegneren HER.

Hvorfor vælge et hybrid solcelleanlæg?

Et hybrid solcelleanlæg oplagrer den strøm du ikke bruger i løbet af dagen, og sender overskydende strøm videre til elnettet.

Når solpanelerne genererer strøm, vil et hybrid anlæg prioritere strømmen:

  • som det første bliver husets eget forbrug dækket

  • derefter bliver batteriet/batterierne ladet op

  • når batteriet er ladet op, sælges overskydende strøm til elnettet

Om aftenen/natten dækker batteriet husstandens eget forbrug. Er der behov for mere strøm end batteriet indeholder, hentes strømmen automatisk fra elnettet.

 

Solceller på taget? Eller på stativer?…..

De fleste ønsker at benytte taget som fundament for solcellepanelerne. Men hos TS-gruppen tilbyder nogle også også en løsning, hvor solcellerne monteres på stativer. Du har måske set solcelleløsninger på stativer langs veje og på marker? Hos TS-gruppen laver vi specialløsninger tilpasset dine behov!

Skal du bygge nyt eller have nyt tag? Vi tilbyder også en mere æstetisk løsning, hvor solcellerne er integreret i taget – et solcelletag.

Hvad enten solcellerne er placeret på taget eller på stativer, er det vigtigt at de er placeret rigtigt – de må ikke være i skygge i dagtimerne. Du får mest ud af anlægget, hvis solcellerne er monteret sydvendt med en hældning på mellem 15 og 60 grader, hvor 40 grader er det mest optimale.

 

Størrelse på anlægget?

Et hybrid solcelleanlæg, der producerer ca. 75% af elforbruget på årsplan, er det mest økonomiske for dig. Et standard anlæg uden batteri, kan som regel kun producere halvdelen af elforbruget. Størrelsen vil helt konkret afhænge af husstandens el behov og opsætningsmuligheder. Som hovedregel skal en familie på 4 bruge mellem 4-5 kW i døgnet og det svarer til et anlæg på 30-40 m2 på et tag.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

Find os

TS-Gruppen Amba
Spettrupvej 1A
8722 Hedensted
70 20 86 60
info@ts-gruppen.dk