Opladning af din el-bil med en ladestander

Når du først har taget springet og udskiftet sin benzin- eller dieselbil til en elbil, så skal det ikke være besværligt eller dyrt at få installeret en ladestander i hjemmet eller i virksomheden.

Hos TS-gruppen har vores el-installatører specialiseret sig i opsætning og montering af ladestandere til elbiler både i hjemmet og sommerhuset, men også til mindre firmaer og boligselskaber. Fordelen ved at få din el-installatør til at montere ladestanderen til din elbil i hjemmet er, at el-installatøren kan trække den korrekte strøm, der er behov for direkte i din indkørsel, i dit sommerhus eller foran din virksomhed.

Vi har indgået et samarbejdet med firmaet Charge Amps, der har designet og udviklet innovative ladestandere med et unikt og moderne design og som er nem at bruge i hverdagen. Charge Amps’ vision er at designe og skabe produkter og løsninger, som gør skiftet fra benzin/diesel til elbiler nemt og ligetil uden besvær.

Elbiler er bygget med et batteri af en størrelse der betyder, at en opladning ofte kan tage flere timer før batteriet er fuldt opladet. Derfor kan de almindelige indendørs eller udendørs stikkontakter som udgangspunkt ikke bruges, da de ikke er bygget til en så stor belastning over længere tid.

TS-gruppens el-installatører er uddannet i opsætning og montering af ladestandere og du er mere end velkommen til at kontakte dem for at få et uforpligtende tilbud.

AURA ladestander
HALO ladestander P-kælder

Skiftet fra benzin/dieselbil til elbil

Elbiler og hybridbiler bliver mere og mere vigtige for vores samfund og miljøet. Du kan spare meget på økonomien ved at vælge elbil frem for benzin eller diesel. Selvom det stadig ikke er billigere at erhverve sig en elbil, så kan der være andre grunde til, at man ikke kan overskue overgangen fra benzin/diesel-bil til elbil. Nogle af de bekymringer, vi oplever, er hvor man kan oplade sin elbil og hvor meget det koster.

Vore el-installatører kan hjælpe dig med at mindske din bekymring – for vi står for levering og montering af din nye ladestation både til hjemmet, på kontoret eller i sommerhuset. Du skal blot tage stilling til behovet – er der én eller to elbiler, der skal kunne lade på samme tid?

Du kan ikke bare tilslutte sin nye ladestander direkte i sin udendørs stikkontakt, for du skal være helt sikker på at stikkontakten kan tåle at være i brug i flere timer – og det kan vore el-installatører hjælpe dig med. De sikrer at dit hjem eller din virksomhed klargøres til din nye elbil og vi guider dig igennem, hvordan du bruger systemerne, så det er så nemt for dig som muligt.

HALO ladestander

HALO Wallbox – til hjemmet, i sommerhuset og det lille kontor

HALO er vores mindste ladestation, som er ideel til hjemmet og kontoret. Den har et fast kabel til nem opladning, der passer til din travle hverdag. Softwareplatformen komplementerer perfekt den innovative genanvendte hardware og vil sammen sikre dig, at din opladning er effektiv og let.

I dag oplader 9 ud af 10 deres elbiler og hybridbiler hjemme eller på kontoret. Det er vigtigt, at du selv har et godt overblik over dit gebyr. HALO Wallbox fra Charge Amps er en elegant, intelligent og robust ladestander, der giver dig fuld kontrol over opladningen. Du kan time din ladestander med den indbyggede software, så du oplader når el-prisen er lavest eller når elektriciteten er den mest miljøvenlige og du kan låse ladestanderen for at forhindre fremmede i at oplade.

 • Pålidelig EV-opladning med smart software
 • Kontrol opladning via Cloud løsning
 • Smart timersystem og låsefunktion for en smartere og nemmere opladning
 • En af de mindste opladningskasser på markedet
 • Fremstillet i genanvendt aluminium
AURA ladestander

AURA – todelt ladestander

AURA er ladestanderen som er optimal til offentlig brug fx i boligforeninger eller i mindre virksomheder. Den er velegnet til hjem med to elbiler, kontor, parkeringspladser, ejerlejligheder eller boligforeninger. Du kan fx også dele den med din nabo enten i sommerhuset eller på vejen.

AURA har to udgange og kan oplade op til 22 kW på hver stik samtidig. Efter behov kan du indstille den til en fast maksimal strøm, der passer til den strøm, der er tilgængelig til installationen.

De to stikkontakter kan være belastningsafbalanceret og være en del af et større system med flere enheder, begge med HALO eller andre AURA ladestandere. AURA har et kommunikationssystem som gør det muligt at dele opladningsdata med bilen, altså en såkaldt Vehicle-2-Grid teknologi.

 • Høj klassificering (IK 10).
 • Modulopladningskasse
 • 2 x type 2-stik
 • Justerbar mellem 1,4–22 kW pr. stikkontakt
 • LAN med indbygget switch og WiFi til forbindelse
 • Belastningsafbalancering mellem flere enheder
 • Alle sikkerhedsfunktioner integreres direkte i enheden

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

13 + 15 =

Find os

TS-Gruppen Amba
Spettrupvej 1A
8722 Hedensted
70 20 86 60
info@ts-gruppen.dk