Velkommen til Gelcom ApS » TS-gruppen - Danmarks stærkeste el- & energiinstallatører
NYT: Hedensted/Ringsted den 23. maj 2024 
Solceller-ts-gruppen

Gelcom ApS i Ringsted styrker sin virksomhed gennem medlemskab af TS-Gruppen

Gelcom ApS, en veletableret el-installatørvirksomhed med fokus på kvalitet og god service, meddeler stolt om sin tilslutning til TS-Gruppen, et landsdækkende netværk af selvstændige, ejerledede el-installationsvirksomheder, hvor sparring og faglig support er i højsæde. Denne beslutning styrker Gelcom ApS’ position i det midtsjællandske og giver dem mulighed for at udvide deres serviceydelser til kunderne, samtidig med at de bevarer deres stærke, lokale forankring og virksomhedskultur.

Lars Fog Larsen, indehaver af Gelcom ApS, forklarer: ”Vi er glade for at kunne meddele vores tilslutning til TS-Gruppen. Beslutningen om at blive en del af TS-Gruppen blev truffet med henblik på at styrke vores virksomhed og yde endnu bedre service til vores kunder. TS-Gruppen giver os adgang til et stærkt netværk af ligesindede fagfolk samt ressourcer, ekspertise og sparring, der vil hjælpe os med at vokse og udvikle os som virksomhed.”

Som en del af TS-Gruppen bliver Gelcom ApS en del af noget større, samtidig med at de forbliver beslutningstagere og ejere af egen virksomhed. TS-Gruppen, et andelsselskab (A.M.B.A), repræsenterer en unik mulighed for el-installatører som Gelcom ApS at blive en del af noget større, hvor de kan udnytte fælles ressourcer, få sparring og faglig- og administrativ support. Samtidig med at de bevarer deres selvstændighed og lokale tilknytning.

”Vi ser frem til at udvikle vores samarbejde med TS-Gruppen og drage fordel af de mange muligheder, som dette partnerskab bringer med sig,” tilføjer Lars Fog Larsen. ”Vi er fast besluttede på at fortsætte med at levere den samme høje standard af service og kvalitet, som vores kunder kender os for, og vi er sikre på, at tilslutningen til TS-Gruppen vil styrke vores evne til at opfylde deres behov endnu bedre.”

Dette samarbejde vil uden tvivl bringe nye muligheder og ressourcer til gavn for alle andelshavere.

Velkommen til, Gelcom ApS!

Hvem er Gelcom?

Gelcom ApS er en velrenommeret el-installatørvirksomhed med fokus på kvalitet, pålidelighed og kundetilfredshed. Med et dedikeret team af eksperter tilbyder Gelcom ApS en bred vifte af el- og installationsløsninger til både private og erhvervskunder i Ringsted-området.

Gelcom ApS har primært udført arbejde hos store detailforretninger i Danmark, men også andre steder i Europa. Siden hen har de udvidet virksomheden med flere større projekter i hele landet og serviceopgaver i Ringsted og nærmeste omegn. Gelcom ApS har 22 ansatte i virksomheden.

Gelcom ApS udfører det meste inden for autoriseret el-arbejde, og er især stærke på områder som CTS og ADK.