Sikring af dit hjem

Sidste år i 2019 var der 24.553 anmeldelser af indbrud i danske hjem – og selvom det faktisk er det laveste tal i 30 år, så er det stadig ubehageligt at opleve for de fleste.

Hos TS-gruppen kan vi hjælpe med tyverisikring og alarmsystemer med videoovervågning, som passer perfekt til dit hjem og behov. Find din lokale el-installatør hos TS-gruppen så I sammen kan finde den helt rigtige løsning til dit og din families behov. 

 

Vi kan hjælpe dig!

Danmark er desværre det land i Europa, hvor der bliver begået flest indbrud i private hjem pr. indbygger. Der er dog meget man selv kan gøre – det er både i forhold til udendørsbelysningen, men også i forhold til alarmsystemer og overvågning.

Sikring i hjemmet

Derfor er det en kæmpe fordel at bruge din lokale elektriker til at hjælpe dig med at sikre dit hjem. Vi kan både hjælpe med udendørsbelysning og opsætning og montering af alarmsystemer og videoovervågning. De fleste alarmsystemer styres via en app og det hjælper vi dig selvfølgelig også i gang med inden vi kører. 

 

Hvornår sker indbruddene?

Selvom indbruddene er faldet i Danmark, så er det stadig i årets sidste måneder, at antallet af indbrud stiger. Det er en tilbagevendende tendens, der muligvis hænger sammen med, at indbrudstyvene især opererer i julen.

Sikring i hjemmet

Indbruddene er relativt højt i de perioder, hvor folk typisk ikke er hjemme og samtidig er det markant højere i de mørke måneder. Mørke er attraktivt for tyvene, dels fordi det gør det nemmere at skjule sig for naboer og dels fordi det nemt at se, om der er nogen hjemme.

 

Indbrud i villaer 

Villaen er stadig tyvens foretrukne boligtype. Tilbage i 2018 blev 75% af indbruddene i Danmark begået i villaer, selvom villaer kun tegner sig for 58% af danske husstande.

Det er der flere grunde til, dels fordi risikoen for at blive opdaget er meget lille, fordi der er stor afstand mellem naboer. Samtidig kan tyven ofte gemme sig bagved en hæk eller et hegn og derefter nemt kan komme væk ved flere flugtveje som en terrasse- eller kælderdør.

Skalsikring af huset

For de fleste kan det give en ekstra tryghed, at sætte alarmen til om natten når man sover. Der findes forskellige alarmer, der har den mulighed – det kan både være forskellige sensorer man aktiverer om natten og ellers kan man skalsikre huset. 

At skalsikre huset betyder egentlig, at man få koblet alarmer på døre og vinduer, så hvis de bliver åbnet eller ødelagt, så går alarmen. 

Vi har stor erfaring med skalsikring og montering af alarmsystemer – find din lokale elektriker her, så finder de et rigtig godt tilbud til dig og din familie. 

Indbrud – og hvad så?

Når først man har haft indbrud, vil man helst ikke opleve det igen. Og selvom der i gennemsnit er én ud af 100 boliger, der oplever indbrud i løbet af et år, så er risikoen for indbrud i samme hus faktisk 5 gange højere end i andre boliger. 

Samtidig øges risikoen for at nabohusene oplever indbrud efterfølgende desværre også.

 

Få din lokale elektriker til at montere din alarm

Vil du og din familie undgå indbrud eller sikre at I ikke oplever det igen så kan vi hos TS-gruppen hjælpe jer. 

Vi har mange års erfaring med sikring og alarmsystemer og overvågning.

Selvom der findes mange på markedet i dag, hvor man selv kan montere dette, så er det altid en god ide at få en elektriker eller professionel alarm-montør til at gøre det.

Det handler netop meget om vinklerne og opsætningen af alarmen.

 

Hos TS-gruppen, som er en landsdækkende kæde af el-installatører, kan vi hjælpe dig – find din lokale elektriker her

Sikring i hjemmet
alarm-wifi

Nemt for hele familien

I mange børnefamilier, ved vi, at børnene oftest er de første, der kommer hjem til huset. Her skal det både være nemt og lige til at kunne tilslutte og deaktivere alarmen. Derfor har mange alarmsystemer både fjernbetjening, app og chip som gør, at børnene selv kan slå alarmen fra. 

Alt afhængig af hvilket alarmsystem du vælger, kan man som forældre få en push besked, når der er aktivitet både ved døren og når alarmen er slået fra, så man ved at ens børn er kommet sikkert hjem og uden, der har været nogle i forvejen. 

Find din el-installatør og få et tilbud på alarmsystem til dit hjem. 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

13 + 10 =

Find os

TS-Gruppen Amba
Spettrupvej 1A
8722 Hedensted
70 20 86 60
info@ts-gruppen.dk