Serviceelektriker til VS automatic » TS-gruppen - Danmarks stærkeste el- & energiinstallatører
Serviceelektriker til VS automatic

Serviceelektriker – med udpræget servicegen – søges til VS Automatic

Er du en erfaren og proaktiv elektriker, der brænder for den gode kundekontakt, så er det måske dig, vi søger!

Om os

VS Automatic er en veletableret og anerkendt virksomhed med mere end 50 års erfaring inden for el og automation. Derudover er vi specialister inden for varmepumper, solceller, lade standere alarmer og sikring m.m. Vi er en rummelig virksomhed med en god omgangstone og prioriterer det gode sammenhold. Vi mener, at hvis medarbejderne har det godt, vil det afspejle sig i den service og opgave, som leveres hos kunden, og vi gør derfor meget ud af, at det skal være sjovt at komme på arbejde.

Introduktion til stillingen

Da vi har travlt søger vi en serviceelektriker, som brænder for de mindre serviceopgaver ude hos privat- og erhvervskunder. Der er ikke to dage, der er ens, men opgaverne består typisk af alt fra reparation og servicering af elinstallationer til mindre industriopgaver – herunder landbrug. Du vil typisk få udleveret 2-5 opgaver, som du får ansvaret for at løse i løbet af dagen. Det er derfor også vigtigt, at du trives med frihed under ansvar, da du i høj grad kommer til at styre din dag selv. Det er vigtigt for os, at du ikke bare forstår dig på den gode kundeservice, men at du lever for den! Vi ser derfor gerne, at du er i stand til at gå en ekstra mil for at sikre, at kunderne føler sig hørt og godt behandlet. VS Automatic har mange lærlinge, derfor også vigtigt for os, at du kan lide at lære fra dig, så vores lærlinge bliver de bedste inden for deres felt. 

Vi forventer at du:

  • Er uddannet elektriker
  • Har kørekort
  • Kan fremvise straffeattest
  • Er selvstændig og ansvarsbevidst
  • Brænder for at gøre en forskel

Til gengæld tilbyder vi:

  • Sundhedsforsikring og pensionsordning
  • Fleksordning
  • Personalearrangementer i verdensklasse
  • Frihed under ansvar
  • Verdens bedste kolleger og meget mere!

Praktiske informationer

VS Automatic er placeret på Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens mens dine opgaver vil ligge i hele horsensområdet – du får selvfølgelig stillet egen bil til rådighed, så du nemt kan komme frem og tilbage mellem opgaverne.

 

Vores arbejdstid er som udgangspunkt: 07:00-15:15 mandag til torsdag og 07:00-14:45 fredag, men vi er fleksible. Vi mener nemlig, at det er vigtigt, at vores medarbejdere kan få hverdagen til at hænge sammen, da vi tror, at det giver mere overskud i hverdagen og derved gør os gladere for at gå på arbejde.

 

Send din ansøgning

Så, lever du for den gode kundeservice, og har du lyst til at bidrage til sammenholdet i virksomheden, så tøv ikke med at sende dit CV til job@vs-automatic.dk

 

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad det er, der gør VS Automatic til en god arbejdsplads, skal du være velkommen til at ringe til serviceleder, Brian Bjørnskov på tlf.: 52 14 57 36

 

Ansøgningsfrist er d. 12. marts, så tøv ikke med at sende din ansøgning i dag!

 

Opstart er hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Du kan læse mere om VS Automatic og se udtalelser fra dine kommende kolleger her: Job som service elektriker – Hos VS-Automatic A/S

 

”VS Automatic A/S er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 40 elektriker- og el-installationsvirksomheder med mere end 1000 medarbejdere fordelt på 60 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet.”