Vores referencer

Landsdækkende service på LED-storskærme

I 2016 indgik den danske storskærmsleverandør ViewNet et landsdækkende samarbejde med TS-gruppen. TS-gruppen har varetaget el-opgaver i forbindelse med både installation, reparation og service på ViewNet’s stigende antal af storskærme, facadeskærme, pyloner og infoskærme over hele Danmark.

Inventilate – installation af mikroventilation

Landsdækkende installation af ventilation – uden rørføring. Inventilate tog fat på TS-gruppen i 2014, da de var på udkig efter en landsdækkende samarbejdspartner. En samarbejdspartner der havde grej og faglig viden til at udføre installations- og reparationsarbejdet til deres unikke og bæredygtige ventilationssystem.

TS-gruppens samarbejde med Gjensidige Forsikring

Samarbejdet mellem Gjensidige og TS-gruppen blev kørt i stilling i 2015. TS-gruppen udfører forskellige opgaver for forsikringsselskabet – alt efter efterspørgsel – i forbindelse med el-sikkerhed. Bl.a. termografering af el-tavler, montering af transient-/lynbeskyttelse, el-eftersyn, montering af røgalarmer mv.

Samarbejde Hjerteforeningen

I TS-gruppen, har vi indgået et samarbejde med Hjerteforeningen – alle hjertestartere fra Landsuddelingen ”Gå dig til en hjertestarter” d. 28. april 2019, bliver monteret af TS-gruppens el-installatører rundt i landet. I TS-gruppen har vi ydet et tilskud på 300.000 kr., som bliver brugt til monteringen af de mange hjertestartere.