TS-gruppens samarbejde med Gjensidige Forsikring » TS-gruppen - Danmarks stærkeste el- & energiinstallatører

1. oktober 2016

TS-gruppens samarbejde med Gjensidige Forsikring

Samarbejdet mellem Gjensidige og TS-gruppen blev kørt i stilling i 2015. TS-gruppen udfører forskellige opgaver for forsikringsselskabet – alt efter efterspørgsel – i forbindelse med el-sikkerhed. Bl.a. termografering af el-tavler, montering af transient-/lynbeskyttelse, el-eftersyn, montering af røgalarmer mv.

TS-gruppen bidrager til mere landsdækkende sikkerhed

Sikkerheden hos Gjensidiges kunder er naturligvis essentiel for forsikringsselskabet – jo bedre sikkerhed, jo færre skader. TS-gruppen varetager derfor både sikkerhed for Gjensidiges kunder, i forbindelse med eftersyn og optimering af elinstallationer, og derigennem for Gjensidige som forsikringsselskab.

Hvorfor valgte Gjensidige Forsikring TS-gruppen som samarbejdspartner?

Jørgen Dybro, fagkonsulent for Landbrugssektoren ved Gjensidige Forsikring, fortæller, at virksomheden havde behov for en landsdækkende samarbejdspartner inden for el-installation. Der var et seriøst behov for at skabe større sikkerhed hos deres kunder, specielt i landbruget. Helt specifikt var der tale om el-sikkerhed.

Jørgen Dybro: ”Behovet for en løsning opstod, da vi oplevede skader, der opstod som følge af kortslutninger, lynskader osv. Så vores motivation for at kontakte TS-gruppen, var konkret at skabe bedre sikkerhed.

For os handler det ikke om at gå ud til en kunde og sige ’du skal sådan og sådan’. Det handler i stedet om at lade kunderne vide, at den optimale løsning for både dem selv og for os, er at sikre og optimere el-installationerne. Derved undgås ellers uforudsete skader og ulykker og selvfølgelig udgifter.”

TS-gruppen blev løsningen.

”Med TS-gruppen har vi en samlet pakke til den rigtige pris– der dækker alle behov”

Jørgen gør det klart, at Gjensidige valgte TS-gruppen, fordi de fik en samlet landsdækkende pakke til den rigtige pris, der samtidig indeholdt de bedst kvalificerede fagfolk.

Gjensidige vælger TS-gruppen, fordi de får:

  • en samlet servicepakke
  • de bedst kvalificerede fagfolk
  • landsdækkende service
  • de mest innovative løsninger
  • optimal kundeservice
  • den rigtige pris

Når alle behov for el-sikkerhed – uanset omfang, beliggenhed og løsning – kan dækkes af én leverandør til en god pris, er TS-gruppen det ideelle valg.

Gensidig forståelse – kombineret med højt serviceniveau

I forbindelse med samarbejdet, pointerer Jørgen Dybro:

”Når vi mødes angående status og drøftelser om nye problemstillinger, er der en uformel, afslappet og åben og ærlig tone. Det har betydet meget for mig, som Gjensidiges repræsentant til møderne, at TS-gruppens ledelse er helt på bølgelængde med mig – og dermed også Gjensidige. Vi forstår hinanden, og er indstillet på at løse eventuelle dilemmaer effektivt og optimalt for begge parter.”

TS-gruppen udfører følgende el-løsninger og optimeringer for Gjensidige Forsikring:

TS-gruppen står for kvalitet og pålidelighed

”At vi valgte TS-gruppen, og fortsat er meget glade for samarbejdet, skyldes kvaliteten af arbejdet, men specielt pålideligheden i at vide, at opgaverne bliver løst til tiden, og at serviceniveauet og kompetencerne fuldt ud lever op til vores og vores kunders forventninger. 

Når alt kommer til alt, så repræsenterer TS-gruppens medarbejdere Gjensidige, når de tager ud til vores kunder. Derfor er det essentielt for os, at vi repræsenteres professionelt og ansvarligt, og det gør TS-gruppen.” udtaler Jørgen Dybro – Fagkonsulent

Gjensidiges resultater

Trods manglende konkrete analyseresultater, er Jørgen Dybro dog ikke i tvivl om, at TS-gruppens indsats er givtig for alle involverede parter.

Ved at sikre elinstallationer, bidrager TS-gruppen til et tryggere og mere sikkert liv for forsikringskunderne, som desuden får en lavere sats på forsikringspolicen, som en direkte følge af el-optimeringen.

Samtidig får Gjensidige færre skadesanmeldelser på eksempelvis kortslutninger og lynnedslag, og får derved langt færre udbetalingsudgifter.

Anbefaling

Gjensidige anbefaler TS-gruppen som samarbejdspartner og serviceløsning til andre virksomheder.

Uanset erhverv, er der ingen tvivl om, at TS-gruppens serviceløsninger og faglige kompetencer inden for el-faget er i topklasse, og de har indfriet alle forventninger til samarbejdet. Derfor vil jeg bestemt ikke tøve med at anbefale dem til andre virksomheder” udtaler Jørgen Dybro – Gjensidige Forsikring.

Fremtiden – Gjensidige udvider samarbejdet med TS-gruppen

Indtil nu har Gjensidige haft fokus på el-sikkerheden i landbruget, og da det er blevet en succes, har forsikringsselskabet besluttet at udvide samarbejdet med TS-gruppen. Fra 2016 skal der fokus på el-sikkerhed inden for alle erhverv – og TS-gruppen har både kompetencerne og bemandingen til også at træde til her.

Hos TS-gruppen er vi stolte af at have Gjensidige Forsikring som kunde, og at være deres repræsentant inden for el-service og optimering. Dette ansvar tager vi meget seriøst, og vi bestræber os på at yde den bedste service og at tilbyde de bedste og mest fremtidssikrede el-løsninger for Gjensidige og deres kunder langt ud i fremtiden.

-LM

Kontakt os

13 + 7 =