Landsdækkende service på LED-storskærme - TS-gruppen

Landsdækkende service på LED-storskærme

I foråret 2016 indgik den danske storskærmsleverandør ViewNet et landsdækkende samarbejde med TS-gruppen.

TS-gruppen varetager el-opgaver i forbindelse med både installation, reparation og service på ViewNet’s stigende antal af storskærme, facadeskærme, pyloner og infoskærme over hele Danmark.

 

ViewNet og TS-gruppen – et landsdækkende samarbejde

ViewNet er lokaliseret i Jylland, så de slipper for at køre hele vejen til Sjælland og tilbage igen, når der skal udføres service på en skærm. Her er TS-gruppen ideel som samarbejdspartner, for der er ikke en krog af Danmark, som ikke ligger i nærheden af et TS-center.

Med samarbejdet har ViewNet opnået store besparelser på eksempelvis servicemedarbejdere, servicevogne og ekstra administration.

Landsdækkende service på LED-storskærme

Central fejlfinding og lynhurtig, lokal service

Det er et helt unikt koncept, at ViewNet overvåger alle skærme centralt. Rent praktisk betyder det, at hvis en diode eller andet er defekt, så opfanges det af ViewNet’s system. Virksomheden tager så fat på TS-gruppens lokale TS-center, som straks rykker ud. Det er noget, som både kunderne og ViewNet sætter stor pris på. At det ovenikøbet er et lokalt el-firma, der servicerer, er også med til at skabe tryghed for kunderne.

 

Ambassadør for ViewNet og pålidelig samarbejdspartner

”Jo mere kendskab TS-gruppens lokale el-installatører får til vores produkter gennem installation og service, jo mere vil TS-installatørerne anbefale vores skærme til egne kunder. Men det afgørende for samarbejdet er, at TS-centrene har bevist, at de er kompetente, pålidelige og fleksible. ” udtaler Lars Dalvig – administrerende direktør for ViewNet.

Her hos TS-gruppen ser vi frem til et udvidet og fortsat godt samarbejde med ViewNet de næste mange år.

Er du interesseret i mere om ViewNet og de forskellige LED-løsninger, så kan du finde masser af informationer og eksempler på deres hjemmeside: www.viewnet.dk

– LM

Kontakt os

4 + 4 =