Et bæredygtigt valg » TS-gruppen - Danmarks stærkeste el- & energiinstallatører

Et bæredygtigt valg

Når valget skal falde på en ladestander, er der nogle faktorer der er vigtig at tænke på inden. Vi har kigget ind i nogle af de valg, som man kan stå overfor. Hvor skal ladestanderen hænge? Skal den være lavet af bæredygtigt materiale? Er det en professionel el-installatør, der skal sætte den op?

 

Hvor starter man?

Den nyindkøbte el-bil holder hjemme i garagen, men det kan virke som en uoverskuelig proces at finde den rigtige ladestander. Mange spørgsmål popper op: Følger der en ladestander med bilen, eller skal jeg selv købe en? Er min elforsyning stærk nok, eller skal jeg have en professionel el-installatør ud? Er det bedst at eje den selv, eller at have et abonnement? Der er mange forskellige ting at tage stilling til, når snakken falder på ladestandere, og der findes tilsvarende mange løsninger.

 

En komplet løsning

Derfor har de to innovative partnere Charge Amps og TS-gruppen nu indgået et bæredygtigt samarbejde. Charge Amps leverer de bæredygtige ladestandere, og TS-gruppen som er en landsdækkende kæde af el- og energiinstallatører, sørger for en sikker og tryk installation af ladestanderen. Den komplette løsning er samtidig unik, da ordningen ikke er en abonnementsordning, men som noget helt nyt, tilbyder dig totalt ejerskab af din ladestander. Du ejer altså selv din ladestander, men får stadig rådgivning undervejs i processen, således at du er sikret en tryg og sikker installation, der lever op til de nyeste regler ved montering.

Et-bæredygtigt-valg-ts-gruppen
HALO-ladestander-ts-gruppen

En bæredygtig ladestander

Den bæredygtige tilgang fylder mere og mere i hverdagen, og en bæredygtig ladestander er derfor en naturlig forlængelse af denne tilgang. Charge Amps ladestandere er produceret af genbrugsaluminium, og derfor både et bæredygtigt og holdbart valg pakket ind i et flot design. Men sikrer du dig også, at opladningen af din el-bil sker på den mest miljøvenlige måde, da ladestanderen kun lader, når el-prisen er lavest, eller det er mest miljøvenligt. Samtidig du kan konstant holde øje med dit forbrug i deres Cloud løsning. Det betyder at du kan spare en masse penge, når du oplader din el-bil om natten eller på dage, hvor prisen er lav.

 

Del din ladestander

Skal venner og familie også kunne lade ved din ladestander? Intet problem – En smart feature ved ladestanderen er dens cloud-forbindelse, som giver dig som ejer mulighed for at koble Monta app’en til ladestanderen. App’en giver andre mulighed for at oplade deres el-bil ved din ladestander, og betale direkte igennem app’en. Nemt og smart!

 

Sikker og tryg installation

Samarbejdet mellem Charge Amps og TS-gruppen sikrer dig, at du altid får en sikker og tryg installation af din nye ladestander. TS-gruppen er en landsdækkende kæde af professionelle el- og energiinstallatører, som er uddannet i at opsætte og montere ladestandere, således at du ikke skal bekymre dig om din ladestander fremover. Du har nemlig total ejerskab.

Er du interesseret i en ladestander, så kan du læse meget mere om TS-gruppens samarbejde med Charge Amps og Monta lige her.