TS-gruppen - Landsdækkende kæde af el-installatører

Hvem er TS-gruppen

Hvem er TS-gruppen

Lokale elektrikere samarbejder om landsdækkende opgaver

TS-gruppen blev etableret i 1984 og er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 40 elektriker- og el-installationsvirksomheder. Med mere end 60 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet har TS-gruppen en landsdækkende profil, som sikrer vores kunder adgang til alle vore kompetencer uanset hvor i landet, de efterspørges.

Som medlemmer af TS-gruppen samarbejder de lokale el-installatører på tværs af geografi og supplerer hinanden med viden og kompetencer. Har din opgave flere lokationer, giver TS-gruppen dig mulighed for at indgå en samlet, landsdækkende aftale inden for f.eks. service, montering, automation eller el.

 

Gode løsninger på landsdækkende opgaver

Vi løser opgaver for alle typer erhvervsvirksomheder – fra landbrugskunder og forsikringsselskaber til emballage- og pakke-virksomheder. Disse kunder har alle fordel af at indgå en centralt koordineret aftale, som udføres af en eller flere el-installatører med den rette lokale forankring og de bedste kompetencer til opgaven.

Vi leverer gode løsninger inden for al energioptimering, el, automation, data og sikring m.v. Som lokalt forankrede el-installatører har vi altid mulighed for at rykke hurtigt ud ifm. montering, fejlfinding, udbedring osv.

 

Gode serviceaftaler

El-installationerne bliver stadig mere komplekse og avancerede, og samtidigt stiger vores afhængighed af, at de altid virker korrekt og effektivt. En forudsætning for en optimal funktion er, at el-installationerne holdes ved lige og endnu bedre, at de forebyggende serviceres med passende mellemrum. Har du flere lokationer, giver TS-gruppen dig mulighed for at indgå en landsdækkende serviceaftale. Du kan også få en serviceaftale direkte med dit lokale TS-center.

 

Kvalificeret rådgivning inden for energioptimering

Som kunde hos TS-gruppen har du også mulighed for at få kvalificeret rådgivning om dine muligheder for optimeringer af drift og energiforbrug – naturligvis med fokus på økonomi, besparelser og tilbagebetalingstider.

 

 

Kontakt TS-gruppen

Mangler du hjælp til en opgave, som skal løses på flere lokationer, er TS-gruppen den helt rigtige samarbejdspartner.

Kontakt os via telefon eller mail, så finder vi en løsning, som passer til dig.

Tlf.:      70 20 86 60

Mail:     info@ts-gruppen.dk

Mangler du hjælp til en opgave, som skal løses på en enkelt lokation, vil TS-gruppens lokale el-installatører altid kunne hjælpe. Du kan finde din lokale installatør her.