Marketingkoordinator søges til landsdækkende organisation

Har du grafisk snilde og kunne du tænke dig at være tovholder på 40 virksomheders marketingkampagner? Så er det måske dig vi søger!
Søg nu! 🥳🎉
Jobportal TS-gruppen

Om os

TS-gruppen er Danmarks største sammenslutning af el-installationsvirksomheder med kontor i Hedensted. TS-kontoret består af 9 medarbejdere med høj faglighed inden for alt fra marketing, HR, økonomi og netværk. Det er TS-kontorets opgave at skabe værdi for og styrke relationerne imellem vores medlemsvirksomheder ved at understøtte medlemsvirksomhederne med kontorets specialistkompetencer.

Vi kan bedst sammenlignes med en serviceorganisation eller et konsulentbureau, der betjener 40 faste kunder. På den måde vil du derfor hurtigt lære medlemsvirksomhederne at kende, og inden længe vil du kunne rådgive dem ud fra deres konkrete behov.

Introduktion til stillingen

Du vil som marketingkoordinator blive afdelingens bindeled, når du planlægger og tager imod indkomne opgaver og uddelegerer dem til afdelingens specialister. Vi kører typisk fire planlagte kampagner om måneden plus løbende uforudsete opgaver. Vi ser derfor gerne, at du er lidt af en generalist, der er systematisk anlagt, og kan holde styr på trådene – selv når tingene går stærkt.

Som marketingkoordinator i TS-gruppen er det dig, der har den primære kontakt til vores centre og det er dig der præsenterer og sælger produkterne til vores andelshavere. Det er derfor vigtigt, at du trives med at gå i front, da du blandt andet kommer til at blive tovholder på vores marketingudvalg og kommer til at lave løbende oplæg.

Din hverdag kommer til at bestå af koordineringsarbejde og du vil også være en væsentlig del af det udførende arbejde. Så udover at kunne arbejde strategisk og have overblikket må du meget gerne have din værktøjskasse i orden. Vi ser gerne, at du ikke er bange for at byde ind og give en hånd med, når der for eksempel skal laves grafisk arbejde for vores centre. Vi forventer derfor også, at du har erfaring med grafisk arbejde, herunder videoproduktion, så vi kan levere produkter af høj kvalitet til vores centre. Vi forventer selvfølgelig ikke at du kan det hele, men at du har gejsten og et godt fundament at bygge videre på. 

Vi forventer, at du:

  • Er systematisk anlagt
  • Har erfaring med grafisk arbejde
  • Kan overholde budgetter
  • Er kreativ anlagt
  • Trives med at tage beslutninger

Goder ved jobbet

Sundhedsforsikring og pensionsordning

Fri kaffe og frugt

Telefon og PC

Flekstid

 

Fritvalgsordning

Fredagsbar

Goder

Send din ansøgning

Lyder det spændende at være tovholderen på 40 virksomheders marketingkampagner på tværs af hele landet? Så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV til HR-konsulent, Mike Fredsø på: Mike@ts-gruppen.dk.

 

Hvis du har spørgsmål omkring ansættelsesprocessen, eller ønsker at høre mere om stillingen eller virksomheden generelt, skal du ligeledes være velkommen til at kontakte direktør, Thomas Hestbæk på tlf.: 40 64 12 37.

 

Ansøgningsfristen er løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning afsted!

 

Opstart er hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Jobportal TS-gruppen

Praktiske informationer

TS-kontoret er placeret på Spettrupvej 1A, 8722 Hedensted.

Din mødetid vil som udgangspunkt være 8-16 mandag-torsdag og 8-15:30 fredag, men der er mulighed for fleksibilitet.

Kontaktinfo