Industrielektriker til VS automatic » TS-gruppen - Danmarks stærkeste el- & energiinstallatører
Industrielektriker til VS automatic

Industrielektriker søges til spændende opgaver!

Er du en positiv industrielektriker, der drømmer om et afvekslende arbejde? Så er det måske dig, vi søger!

Om os

VS Automatic er en veletableret og anerkendt virksomhed med mere end 50 års erfaring inden for el og automation. Derudover er vi specialister inden for varmepumper, solceller, lade standere alarmer og sikring m.m. Vi er en rummelig virksomhed med en god omgangstone og prioriterer det gode sammenhold. Vi mener, at hvis medarbejderne har det godt, vil det afspejle sig i det arbejde, som leveres hos kunden, og vi gør derfor meget ud af, at det skal være sjovt at komme på arbejde!

Introduktion til stillingen

Som industrielektriker hos os, vil du komme til at arbejde med alsidige og spændende opgaver, der spænder bredt fra servicering af elinstallationer og fejlfinding på industrianlæg til ombygning og montering af tavler. Du skal derfor kunne lide at arbejde med store som små opgaver og være i stand til at arbejde selvstændig lige såvel som på tværs af teams. På en typisk hverdag, vil du møde ind på kontoret om morgen og få udleveret dagens opgaver, medmindre du er i gang med et større projekt. Det er også her, vi aftaler, om du eventuelt skal have en lærling med dig på opgaven. Det er derfor også vigtigt for os, at du er tålmodig og kan lide at lære fra dig, så alle får den bedste oplevelse, og vores lærlinge bliver de bedste inden for deres felt. 

Vi forventer at du:

  • Er uddannet elektriker
  • Har kørekort
  • Kan fremvise straffeattest
  • Er selvstændig og ansvarsbevidst
  • Brænder for at gøre en forskel

Til gengæld tilbyder vi:

  • Sundhedsforsikring og pensionsordning
  • Fleksordning
  • Personalearrangementer i verdensklasse
  • Frihed under ansvar
  • Verdens bedste kolleger og meget mere!

Praktiske informationer

VS Automatic er placeret på Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens mens dine opgaver vil ligge i hele horsensområdet – du får selvfølgelig stillet egen bil til rådighed, så du nemt kan komme frem og tilbage til projekterne.

 

Vores arbejdstid er som udgangspunkt: 07:00-15:15 mandag til torsdag og 07:00-14:45 fredag, men vi er fleksible. Vi mener nemlig, at det er vigtigt, at vores medarbejdere kan få hverdagen til at hænge sammen, da vi tror, at det giver mere overskud i hverdagen og derved gør os gladere for at gå på arbejde.

 

Send din ansøgning

Så, drømmer du om nye udfordringer, og har du lyst til at bidrage til sammenholdet i virksomheden, så tøv ikke med at sende dit CV til job@vs-automatic.dk

 

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad det er, der gør VS Automatic til en god arbejdsplads, skal du være velkommen til at ringe til serviceleder, Brian Bjørnskov på tlf.: 52 14 57 36

 

Ansøgningsfrist er d. 12. marts, så tøv ikke med at sende din ansøgning i dag!

 

Opstart er hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Du kan læse mere om VS Automatic og se udtalelser fra dine kommende kolleger her: Industrielektriker Job – Horsens Østjylland🔌 (vs-automatic.dk)

 

”VS Automatic A/S er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 40 elektriker- og el-installationsvirksomheder med mere end 1000 medarbejdere fordelt på 60 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet.”