TS-gruppens historie

TS-gruppens historie

2022

D. 1. september tiltræder Thomas Hestbæk som administrerende direktør. Han kommer fra et job som direktør i belysningsvirksomheden Lumitech i Ringkøbing. Før det har han været ansat hos Solar Danmark A/S i både salgs- og marked/sourcing organisationen, og han har også erfaring fra el-installationsbranchen, hvor han har været medejer af en installationsforretning i Nordjylland og senest har været afdelingschef hos Caverion i Fredericia.

2020

I februar overtager Hassan Soussi som administrerende direktør efter Ole Frydensberg. Hassan Soussi kommer til TS-gruppen med en baggrund som Sales & Marketing Director i Rittal for det samlede Skandinaviske industrisegment.

2018

I november overtager Ole Frydensberg som administrerende direktør efter Mick Clausen.

2015

TS-gruppen består af 36 andelshavere ved udgangen af 2015. TS-gruppen har desuden fået flere fælleskunder, og er dermed blevet landsækkende installatører for Solamagic, Frode Laursen og GK Danmark.

2009

TS-gruppen fylder 25 år. Ole Meibom fratræder efter 20 års virke som direktør og erstattes af Mick Clausen, som kommer fra Lemvigh Müller. Nyt logo vedtages. Ved årets udgang er antallet af andelshavere 22.

1994

TS-gruppen kan fejre sit 10-års jubilæum med 13 andelshavere og en ny forsikringsaftale. Vidensdeling forstærkes ved etablering af 3 årlige arbejdsmøder.

1991

Teknisk Service skifter navn til TS-gruppen.

1985

Teknisk Service etablerer kontor i Farum og er nu oppe på 25 andelshavere.
Formålet med samarbejdet er at sikre den enkeltes konkurrencemæssige fordele indenfor marketing, produktion, indkøb og administration samt at etablere en landsdækkende service-, salgs- og administrationsfunktion.
H.D. Wegner ansættes som direktør.

1984

TS-gruppen etableres i 1984 under navnet Teknisk Service. Idéen og konceptet stammer fra 2 ERFA-grupper i det sydjyske. Ved selskabets start er der 17 andelshavere.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

2 + 12 =

Find os

TS-Gruppen Amba
Spettrupvej 1A
8722 Hedensted
70 20 86 60
info@ts-gruppen.dk