Hjerteforeningen 2020 | Digital indsamling til hjertestartere i hele landet

Hjerteforeningen 2020 – Digital indsamling

Digital indsamling

Støt op om TS-gruppens digitale indsamling – så vi sammen kan få flere hjertestartere op i Danmark. TS-gruppen ejes af over 40 el-installatører fordelt i hele Danmark og er ofte kendt i deres lokalområde.

Vi har igen indgået et samarbejde med Hjerteforeningen, hvor vi monterer, installere og yder service på de indsamlede hjertestartere. DET ER VI STOLTE AF!
Derfor vil vi også gerne yde en ekstra indsats og lave vores egen digitale indsamling, hvor vi forhåbentlig kan samle nok penge sammen til en eller flere hjertestartere – og i den forbindelse være med til at få sat endnu flere hjertestartere op i Danmark.

Det er nemlig sådan med Hjerteforeningen, at deres indsamling er vendt på hovedet – alt det du samler ind, får du igen. I form af en hjertestarter, et klimaskab og en ServicePlus-aftale.

Digital indsamling

Digital rute

Alle kan oprette en digital rute. Fordelen er at man kan bruge den digitale rute sammen med Landsindsamlingen den 30. august 2020. Men man kan også vælge at lave sin egen, som støtter op omkring hjertestartere i hele landet, ligesom TS-gruppens fælles digitale indsamling. 

Landsuddelingen har udviklet digitale ruter for at imødekomme indsamlere, der enten befinder sig i en risikogruppe eller er utrygge ved at samle ind pga. COVID19.

Med digitale ruter får indsamlerne mulighed for at deltage i Landsuddelingen uden at skulle stemme dørklokker.

Læs mere omkring de ➡️  digitale ruter hvor du også har mulighed for at din egen rute. Eller støt TS-gruppens digitale indsamling her.